Kvinde. Mor. Hustru. Søster. Datter. Veninde. Mig.

Jeg er en helt almindelig kvinde, fra en helt almindelig familie, fra et helt almindeligt hjem, med en helt almindelig barndom og opvækst på Bornholm. Og alligevel…har jeg aldrig følt mig helt almindelig.

Jeg har altid observeret mennesker en hel del, reflekteret og spekuleret, fornemmet energier og stemninger. Reflekteret og tænkt så hjernen var ved at lave kolbøtter. Jeg har især været optaget af kroppens sprog; og forskellen på hvad kroppen siger, og hvad ordene siger. Der kan nemlig være stor forskel.

Jeg har altid været optaget af det at hvile i sig selv og sin krop, fordi jeg ser så mange, der netop ikke hviler i sig selv. Din krop fortæller din historie, så hvad vil du gerne fortælle med din krop?

Jeg fik ofte at vide som barn, at jeg var genert. Min kloge mor sagde blot, at jeg var reserveret. Jeg skulle se folk an først og være sikker på, at jeg kunne stole på dem, inden jeg lukkede dem ind.
Jeg brugte alt for meget energi på at tænke, hvad andre nu tænkte. Alt for meget energi på at skulle gøre det rigtige. Alt for meget energi på at tilpasse mig.

Det eneste sted jeg ikke tænkte så meget over noget, var, når jeg dansede. Hjemme, i fritidsklubben, i byen. Dans og bevægelse er min store passion og har været det så længe, jeg kan huske – dog altid kun drevet af lyst, ikke konkurrence og elite.

I dansens og musikkens tegn glemmer jeg alt omkring mig. Jeg bliver glad. Jeg føler mig lettere. Jeg kommer i dybere kontakt med mig selv. Og min kerne.

Mit kald er at hjælpe dig med at få det bedre i krop og sind, hjælpe dig med at komme hjem i eget hus igen, at guide dig til at tænde dit indre lys!