Jeg tilbyder store og små virksomheder, private som offentlige samt grupper i mere sociale sammenhænge, det jeg kalder “bevægelsesoplæg”. Disse bevægelsesoplæg vil være en kombination af oplæg, dialog, refleksion og dans, bevægelse og praktiske øvelser.
Læs videre hvis du leder efter en aktivitet, der kan være med til at skabe forandring – ikke mindst med smil, latter og samhørighed.

 

Photo by Victor Garcia on UnsplashTÆNK NYT!

Måske du og dine medarbejdere skal på personaleweekend? Eller til den årlige Kick-Off? Eller måske til det månedlige årsmøde? Og her skal du bruge en anderledes aktivitet, der kan få dig og dine medarbejdere ud af comfortzonen, få smil og latter frem og samtidig kan give noget at reflektere over? Det kan være, du og dine medarbejdere står i en forandringsproces, der både kan skabe utryghed og spænding. Måske I står overfor en ny opgave eller en rokade i medarbejdergruppen? Uanset hvad gælder dette; for at der skal noget nyt, må du gøre noget nyt – så enkelt er det. Hvis du fortsætter i det samme spor, ja, så er det den vej, du går. Vælger du en anden vej, møder du uden tvivl noget nyt, og lige præcis dét kan være det, der skal til.
Efter et kort oplæg om jeres pågældende situation, skal vi op og lave noget. Ned i kroppen, væk fra hovedet!
Timen står på dans, bevægelse, øvelser, latter, ro, støj, refleksion.
Hvorfor ikke have det sjovt, mens vi lærer, udvikler og arbejder?

Henvender sig til både større og mindre grupper.

 

DAGENS BREAK!

Har I brug for adspredelse i løbet af dagens lange møde, på konferencen, til personaledagen? Så lad mig komme ud til jer og få jer ned i kroppen for en stund med bevægelse, dans og øvelser, alle kan være med til. Vores hjerne kører på højtryk i dag, så det er både tiltrængt, velfortjent og ikke mindst nødvendigt at give hjernen en pause. Hjernen har brug for at restituere for at præstere, så se det som en investering i dig og dine medarbejdere. Jeg kan desværre ikke garantere, at I ikke kommer til at trække på smilebåndet.
Jeg underviser i The Groove Method og Gotvedbevægelse, der begge er en fantastisk motionsform og som kan få alle op fra stolene, ind på dansegulvet og få både kreativitet og humor til at blomstre.

Henvender sig til både større og mindre grupper.

 

Photo by Paul Gilmore on UnsplashSLIP FRYGTEN!

Er du klar til at blive gode venner med din frygt? Frygten er der for at passe på os, og den må gerne være der. Den skal bare helst ikke fylde så meget, at den står i vejen for det, du virkelig går og drømmer om.
I dette oplæg taler vi om frygt, om hvad der holder os tilbage, om skyggesider (det vi dømmer i andre og måske også selv) – og de lyse sider (det vi så gerne vil stråle med) og hvad vi kan bruge vores observationer af hinanden til.
Efter oplægget skal vi fra hovedet til krop og undersøge, hvad der sker, når vi foretager os nogle ting, vi måske ikke er vant til. Den praktiske del vil være en kombination af bevægelse, øvelser, stilhed, dans; og vi vil langsomt bevæge os henimod frygten og erkende, at den måske ikke er så farlig endda.

Dette oplæg henvender sig specielt til mindre grupper.

DINE ØNSKER

Har du et ønske om en kombination af ovenstående eller noget helt fjerde, skriver du blot til mig på kj@karinajuul.dk. Så planlægger vi det ud fra jeres behov og ønsker.