Vær dig selvSlip din frygt og vær den, du er bestemt til at være

 

Jeg hjælper DIG med at blive den bedste udgave af dig selv, så du kan performe og præstere lige som DU ønsker, hvad enten det er til eksamen, ledermøde, på scenen eller til talen til festen!
Ofte holder vi fast i vores gamle overbevisninger og derved adfærdsmønstre, at vi kommer til at stå i vejen for os selv. Det fantastiske ved livet er, at vi altid har mulighed for at ændre det.

Via metoder indenfor Life Mastery Master Coaching, Mirror Process samt dans og bevægelse hjælper jeg dig med at stå stærkere i dig selv, med at være mere autentisk og udstråle integritet.
Jeg arbejder holistisk, da krop og sind – i min optik – er et hele. Jeg bruger redskaber inden for energiarbejde, NLP, positiv psykologi, visualiseringer, åndedrætsmetoder og praktiske øvelser. Igennem processen vil du få større forståelse for både dine handlemønstre og din adfærd, slippe af med begrænsende overbevisninger og samtidig give dig en dyb selvindsigt, så du hviler mere i dig selv.

Jeg møder dig altid med åbenhed, ikke-dømmen, anderkendelse, respekt og nysgerrighed. Jeg tror på, at de rette svar kommer fra dit hjerte; jeg skal blot hjælpe dig med at få dem frem.
Vores hjerte fortæller os så meget, og det mærkes på forskellige måder. Nogle af os kan mærke en uro i maven, når noget føles forkert eller lidt ”farligt”, men mange af os føler vi har mistet den evne til “at mærke efter”; men bare rolig. Du har ikke mistet den. Den er der, og du skal bare lokke den frem igen. Dét er dit hjerte, der taler.