Tænd dit indre lys og udlev din drøm

Mine fokusområder: Præstation og performance. Jeg hjælper DIG med at blive den bedste udgave af dig selv, så du kan performe lige som DU ønsker, hvad enten det er eksamen, ledermøde, sceneoptræden eller tale til festen!

Denne skønne Life Mastery Master Coaching adskiller sig fra andre coaching metoder ved at være holistisk tænkende; vi arbejder med både krop og sind. Vi bruger forskellige redskaber inden for energiarbejde, NLP, positiv psykologi, visualiseringer, åndedrætsmetoder.

Jeg er ikke terapeut, så jeg bruger ikke tiden på at grave op i gamle ting (dog kan det ikke undgås at kigge på handlemønstre og overbevisninger, der ofte har noget at gøre med barndom/ungdom at gøre). Jeg ser frem ad og ser på, hvordan jeg kan hjælpe dig derhen, hvor du gerne vil hen.

Jeg møder dig med åbenhed, ikke-dømmen, anderkendelse, respekt og nysgerrighed. Jeg tror på, at de rette svar kommer fra dit hjerte; jeg skal blot hjælpe dig med at få dem frem.

Vores hjerte fortæller os så meget, og det mærkes på forskellige måder. Mange af os kan mærke en uro i maven, når noget føles forkert eller lidt ”farligt”, men mange af os føler vi har mistet den evne; men bare rolig. Du har ikke mistet den helt. Den er der, du skal bare lokke den frem igen. Dét er dit hjerte, der taler.

Book en tid

Jeg er på klinikken i Center for Liv (Ringstedgade 32A, 1. sal, 4000 Roskilde) hver torsdag. Find ledige tider her