• Trænger du til ro og balance i krop og sind?
  • Oplever du spændinger i muskler?
  • Har du tit hovedpine eller migræne?
  • Har du brug for større selvindsigt og selverkendelse?

Så kan jeg kun anbefale dig en tur på briksen hos mig. Jeg bruger mange af de skønne teknikker, jeg har lært igennem mine uddannelser indenfor krop og sind til at hjælpe dig.

Mine fokuspunkter: For dig der trænger til ro, føler dig anspændt, vil forebygge eller behandle stress via kroppen, har muskelspændinger.

Hele behandlingen foregår på briksen enten afklædt eller i fuld påklædning. Jeg bruger Gotvedmassage, åndedrætsøvelser, healing, lette og blide tryk, der dog er dybdegående og ikke mindst; min intuition.

De fleste mærker markant forskel allerede efter første besøg, andre skal afsted et par gange eller mere. Det er helt op til den enkelte, hvor lang helingsprocessen varer. Det der kendetegner mig, er, at jeg aldrig proklamerer, at jeg fikser det for dig, der nu skal fikses. Du har nemlig selv en vigtig – hvis ikke altafgørende – rolle, så du vil måske også opleve, at jeg giver dig “lektier” med hjem i form af øvelser for krop og sind.

Spændinger, hvad enten de mærkes mentale eller fysiske, kommer af en årsag. Hvis ikke vi ændrer den “årsag”, vil spændingen vænne tilbage. Derfor anbefaler jeg også at kombinere denne behandling med et Life Mastery Master Coaching forløb eller session, hvor vi kan gå endnu mere i dybden med den spænding, der ligger og blokerer for en fri sjæl. Læs mere om coaching her.

Book en tid
Jeg er på klinikken i Center for Liv (Ringstedgade 32A, 1. sal, 4000 Roskilde) hver torsdag. Find ledige tider HER