The Groove Method

The Groove Method stammer fra den amerikanske og karismatiske kvinde, Misty Tripoli. Misty har arbejdet hele sit liv med dans og bevægelse og efter mange års arbejde i eliten i Hollywood, der førte til alvorlig spiseforstyrrelse, fik hun en åbenbaring og illusion. Og så blev The Groove Method født. Læs mere om Misty Tripoli på mistytripoli.com

The Groove Method handler om at danse med sin helt egen personlige stil i fællesskab med andre. Det er guidet dans, og der faciliteres i de forskellige trin hele vejen igennem dansen. Det handler om at have det sjovt, at være autentisk, enkelthed og fællesskab. Det vigtige er, at du bevæger dig, fordi det føles godt for dig.

Du kan ikke gøre det forkert, da din måde at gøre det på, er den rigtige.  I undervisningen er der meget varieret musik og derved varierede bevægelser. Det er simple trin, få trin og sjove trin. Der er 1-4 trin pr sang som vi udfører på hver vores personlige måde. Så det handler ikke om at kopiere underviseren eller de andre deltagere, men at gøre det på din måde.

Denne skønne danseform åbner op for et hav af muligheder; fysisk, anderledes og kreativ træning, selvudvikling, fest og farver og meget mere.

Se et eksempel på The Groove Method

Gotvedbevægelse

Gotvedbevægelse handler om at bevæge sig ud fra sit bevægelsesmønster, at styrke muskler, led, balance, kondition og koordination via rytmisk dans og bevægelse. Det handler ydermere om bevægelsesglæde, kropsbevidsthed og at have musikken som fundament.
Denne motionsform respekterer kroppens natur, og den tager udgangspunkt i kroppens anatomi, fysiologi og funktion.
Læs mere om Gotvedgymnastik og Helle Gotved (der er grundlægger af motionsmetoden) og se eksempel nedenunder.

Ugentlige hold

Groove Dance – kun for kvinder
Hvad: Masser af dans i højt tempo til alt slags musik, lige fra funk til hip hop til klassisk og alt det i mellem!
Hvornår: Onsdag aften kl. 19.35-20.50
14. august – 9.oktober 2019
23. oktober – 18. december 2019
Hvor: LifeClub, Hyrdehøj Bygade 6, 4000 Roskilde (der kræves ikke medlemskab)
Pris: 800,- kr. pr forløb eller 1500,- kr for begge
Tilmelding

Events, kurser og workshops – tryk her