The Groove Method

The Groove Method stammer fra den amerikanske og karismatiske kvinde, Misty Tripoli. Misty har arbejdet hele sit liv med dans og bevægelse og efter mange års arbejde i eliten i Hollywood, der førte til alvorlig spiseforstyrrelse, fik hun en åbenbaring og illusion. Og så blev The Groove Method født. Læs mere om Misty Tripoli på mistytripoli.com

The Groove Method handler om at danse med sin helt egen personlige stil i fællesskab med andre. Det er guidet dans, og der faciliteres i de forskellige trin hele vejen igennem dansen. Det handler om at have det sjovt, at være autentisk, enkelthed og fællesskab. Det vigtige er, at du bevæger dig, fordi det føles godt for dig.

Du kan ikke gøre det forkert, da din måde at gøre det på, er den rigtige.  I undervisningen er der meget varieret musik og derved varierede bevægelser. Det er simple trin, få trin og sjove trin. Der er 1-4 trin pr sang som vi udfører på hver vores personlige måde. Så det handler ikke om at kopiere underviseren eller de andre deltagere, men at gøre det på din måde.

Denne skønne danseform åbner op for et hav af muligheder; fysisk, anderledes og kreativ træning, selvudvikling, fest og farver og meget mere.

Se et eksempel på The Groove Method

Gotvedbevægelse

Jeg er Gotveduddannet Bevægelsesunderviser og massør, og den faglige ballast og grundværdier herfra har jeg med, uanset hvad jeg underviser i. Vores krop er skabt til den bevægelse, den nu er skabt til, og det er det, Gotvedbevægelse blandt andet arbejder.

Gotvedbevægelse handler om at bevæge sig ud fra sit bevægelsesmønster, at styrke muskler, led, balance, kondition og koordination via rytmisk dans og bevægelse. Det handler ydermere om bevægelsesglæde, kropsbevidsthed og at have musikken som fundament.
Denne motionsform respekterer kroppens natur, og den tager udgangspunkt i kroppens anatomi, fysiologi og funktion.

Læs mere om Gotvedgymnastik og Helle Gotved (grundlægger af motionsmetoden) og se eksempel nedenunder.

 

Ugentlige hold

Efterår 2021

Silent GROOVE Fit (udendørs dansemotion med fokus på puls, styrke, kreativitet, koordination og balance) // Forløb 1 efterår 2021

Dag: Onsdag kl. 17.00-18.00

Dato: 18. august – 13. oktober 2021 (i alt 9 gange)

Pris: 900,- kr pr forløb // 110,- kr pr gang

Tilmelding: Send en mail til kj@karinajuul.dk // Tilmelding er bindende efter betaling. Bliver du forhindret er du dog mere end velkommen til at give din plads videre til en, du kender. Ved aflysning grundet sygdom eller for dårligt vejr, vil der blive lagt en ekstra undervisningsgang i slutningen af forløbet.

Sted: Ved spejderhytten for enden af Bjældevej, Roskilde

OBS: Ved regnvejr går vi til Sct Jørgens skole og danser under halvtagene