Personlig udvikling

Jeg har en holistisk tilgang til mennesket og til livet, og tror på at for at opnå ønskede resultater, skal vi have både krop og sind med. Jeg tilbyder:

Dans og bevægelse

Bevægelse giver bedre livskvalitet. Jeg ved, at vi igennem dans og bevægelse kan møde os selv på en anden måde end vi er vant til. Vi øger kropsbevidstheden, styrker krop og sind og udløser et de såkaldte lykkehormoner; endorfiner. Vi oplever en dyb forbundethed med andre, når vi danser, og det kan styrke fællesskab og relationer. Hop med på et af mine bevægelseshold og events i Roskilde og omegn; jeg lover dig, at du ikke kommer til at fortryde det!

Coaching og mentoring

Kender du følelsen af at ville mere, kunne mere, drømme om mere, længes efter mere, men frygten for at fejle står i vejen? Det kender jeg godt. Vi kan komme til at sidde fast i vante adfærdsmønstre og handlinger. Men for at der skal ske noget nyt, må du gøre noget nyt. Det kan jeg hjælpe dig med. Jeg arbejder med flere teknikker indenfor Life Mastery Master Coaching, Mirror Process (De 7 Livsspejlinger), Mindfulness, Dans og bevægelse, Healing, Åndedrætsarbejde og Meditation.
Jeg brænder især for dig, der har brug for værktøjer til at hvile mere i dig selv, stole og tro mere på dig selv ved præstationer foran et “publikum”, hvad enten det er på scenen, talen ved familiefesten eller fremlæggelsen på arbejdet. Jeg kan hjælpe dig, så du står stærkere i din krop!

Dans til firmafesten, aktivitet til personaledagen, samarbejdsøvelser til teambuilding?

Jeg bruger metoder indenfor Gotvedbevægelse, Groove Dance og egen erfaring. Leder du efter en aktivitet der kan: Starte festen, ryste folk sammen, skubbe til “the comfortzone”, samle folk, agere som en icebreaker, lære folk at tro på sig selv, udvikle og styrke det kollegiale, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg sammensætter aktiviteten efter dit/jeres ønske og behov.

Mindfulness og præstationsfri dans til børn, unge og voksne

Flere og flere især børn og unge rammes af angst, depression og stress grundet store krav og høje forventninger samt urealistiske sammenligninger med såkaldte idealbilleder i den virtuelle verden. Det skal vi have lavet om på. Min undervisning giver redskaber til større selvindsigt, øget kropsbevidsted, bedre muligheder for at mærke egne behov og følelser. Den giver værktøj til bedre sammenhold, mere glæde og energi. Jeg sammensætter aktivitet, forløb og varighed efter dit/jeres ønske. Se mere her og her


Jeg hjælper mennesker med “at finde hjem” og med at finde troen og tilliden til sig selv igen.

Læs med videre for at finde lige dét, du søger eller send mig en mail på kj@karinajuul.dk. Hvis ikke du finder det; så finder vi det sammen!