Dans og bevægelse
Bevægelse giver bedre livskvalitet. Jeg ved, at vi igennem dans og bevægelse kan møde os selv på en anden måde, end vi er vant til. Vi øger kropsbevidstheden, styrker krop og sind og udløser et de såkaldte lykkehormoner; endorfiner. Vi oplever en dyb forbundethed med andre, når vi danser, og det kan styrke fællesskab og relationer.
Min mange års erfaring indenfor bevægelse, dans og træning har givet mig nogle gode redskaber til at bruge dans og bevægelse til at skabe personlig udvikling, fællesskab og relationsarbejde.
Jeg holder til i Roskilde og afholder årlige events, men kommer også ud til dig – måske du står og mangler en aktivitet med dine kolleger, venner eller familie?

Dans til firmafesten, aktivitet til personaledagen, samarbejdsøvelser til teambuilding?
Jeg bruger metoder indenfor Gotvedbevægelse, Groove Dance og kreativ bevægelse. Leder du efter en aktivitet der kan: Starte festen, ryste folk sammen, skubbe til “the comfortzone”, samle folk, agere som en icebreaker, lære folk at tro på sig selv, udvikle og styrke det kollegiale, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg sammensætter aktiviteten efter dit/jeres ønske og behov.

Silent Dance – lad os tage dansen udenfor!
Med 20 stks hørebøffer, mikrofon og god musik i ørerne sikrer jeg en fantastisk danseoplevelse ude i det fri. Det er op til dig og din gruppe, hvor vi skal være. Skal du udfordre dine medarbejdere, så er det måske i centrum eller andet sted, hvor der er mange. Ønsker du smukke omgivelser, kan vi danse i skoven eller på stranden? Du bestemmer lokation; kun fantasien sætter grænser.

Send mig en mail på kjfolsing@outlook.dk med forespørgsel!