Personlig udvikling

Jeg har en holistisk tilgang til mennesket og til livet, og tror på at for at opnå ønskede resultater, skal vi have både krop og sind med. Jeg tilbyder undervisning indenfor kreativ dans og bevægelse, hvor jeg også bruger teknikker indenfor coaching, mindfulness og Mirror Proces (de 7 livsspejlinger).

Dans og bevægelse

Bevægelse giver bedre livskvalitet. Jeg ved, at vi igennem dans og bevægelse kan møde os selv på en anden måde end vi er vant til. Vi øger kropsbevidstheden, styrker krop og sind og udløser et de såkaldte lykkehormoner; endorfiner. Vi oplever en dyb forbundethed med andre, når vi danser, og det kan styrke fællesskab og relationer. Hop med på et af mine bevægelseshold og events i Roskilde og omegn; jeg lover dig, at du ikke kommer til at fortryde det!

Dans til firmafesten, aktivitet til personaledagen, samarbejdsøvelser til teambuilding?

Jeg bruger metoder indenfor Gotvedbevægelse, Groove Dance og kreativ dans. Leder du efter en aktivitet der kan: Starte festen, ryste folk sammen, skubbe til “the comfortzone”, samle folk, agere som en icebreaker, lære folk at tro på sig selv, udvikle og styrke det kollegiale, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg sammensætter aktiviteten efter dit/jeres ønske og behov.

Silent Groove – lad os tage dansen udenfor!

Med 25 stks hørebøffer, mikrofon og god musik i ørerne sikrer jeg en fantastisk danseoplevelse ude i det fri. Det er op til dig og din gruppe, hvor vi skal være. Skal du udfordre dine medarbejdere, så er det måske i centrum eller andet sted, hvor der er mange. Ønsker du at smukke omgivelser, kan vi danse i skoven eller på stranden? Du bestemmer lokation; kun fantasien sætter grænser.


Jeg hjælper mennesker med “at finde hjem” og med at finde troen og tilliden til sig selv igen.

Læs med videre for at finde lige dét, du søger eller send mig en mail på kj@karinajuul.dk. Hvis ikke du finder det; så finder vi det sammen!