Personlig udvikling

Jeg har en holistisk tilgang til mennesket og til livet, og tror på at for at opnå ønskede resultater, skal vi have både krop og sind med. Jeg tilbyder:

Dans og bevægelse

Bevægelse giver bedre livskvalitet. Jeg ved, at vi igennem dans og bevægelse kan møde os selv på en anden måde end vi er vant til. Vi øger kropsbevidstheden, styrker krop og sind og udløser et de såkaldte lykkehormoner; endorfiner. Vi oplever en dyb forbundethed med andre, når vi danser, og det kan styrke fællesskab og relationer. Hop med på et af mine danse/bevægelseshold; jeg lover dig, at du ikke kommer til at fortryde det!

Coaching og mentoring

Kender du følelsen af at ville mere, kunne mere, drømme om mere, længes efter mere? Men at du ikke aner, hvor du skal starte. Det skal jeg sige dig: Du skal starte med dig selv. Hele dit dig. Find ind til hvad der skal til – og ikke til – for at tage det første skridt.
Jeg arbejder med flere teknikker indenfor Life Mastery Master Coaching og Mindfulness, Dans og bevægelse, Healingsmassage, Åndedrætsarbejde og meditation. Jeg tror på at for at skabe balance i krop og sind, bliver vi nødt til at arbejde med både krop og sind.

Mindfulness og afspændingsmassage

At være fuld opmærksom på det, der sker lige nu og her kan være udfordrende. Især i dag hvor vi påvirkes i alle mulige retninger, der kun handler om at blive bedre, smukkere, tyndere og hurtigere. Men arbejder du bevidst med at lære at VÆRE og ikke at BLIVE, kan det give give dig mere indre ro, højere selvværd og selvtillid og glæde. Det er en gave til dig selv at kombinere en afspændingsmassage på briksen med mindfulness-øvelser!

Dans til firmafesten, teambuildingdagen, julefrokosten?

Jeg bruger metoder indenfor Gotvedbevægelse, Groove Dance og egen erfaring. Leder du efter en aktivitet der kan: Starte festen, ryste folk sammen, skubbe til “the comfortzone”, samle folk, agere som en icebreaker, lære folk at tro på sig selv eller noget helt andet, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg sammensætter aktiviteten efter dit/jeres ønske og behov.

Mindfulness og præstationsfri dans til børn og unge

Flere og flere børn og unge rammes af angst, depression og stress grundet store krav og høje forventninger samt urealistiske sammenligninger med såkaldte idealbilleder i den virtuelle verden. Det skal vi have lavet om på. Min undervisning giver redskaber til større selvindsigt, øget kropsbevidsted, bedre muligheder for at mærke egne behov og følelser. Den giver værktøj til bedre sammenhold, mere glæde og energi. Jeg sammensætter aktivitet, forløb og varighed efter dit/jeres ønske. Se mere her og her


Jeg hjælper mennesker med “at finde hjem” og med at finde troen og tilliden til sig selv igen.

Læs med videre for at finde lige dét, du søger eller send mig en mail på kj@karinajuul.dk. Hvis ikke du finder det; så finder vi det sammen!