Påsken står for døren, solen skinner, sneen falder (?!?!), og jeg har fået ordnet min to-do liste OG lavet en ny to-do listen for næste uge! Jo jo, hvad man ikke hovedet, har man på papiret..eller noget.
Hvad ville jeg så sige nu i dette indlæg?

Jo, jeg ville sådan set bare gøre opmærksom på, at min mission altså er at skabe mere bevægelse i hverdagen og dermed tilføre mere glæde og energi i dit liv!
Jeg vil ligefrem påtale det som “mit kald” at sprede bevægelsesglæde, for ved du hvad? Det er jeg nemlig rigtig god til! Hos mig handler det ikke om præstationer, svære koreografier og absurd perfektionisme. Og njo, altså det der med at være perfekt..

At være perfekt kan betyde mange ting. Der er nemlig mange, der kommer frem til: “Det behøver ikke at være perfekt, du behøver ikke at være perfekt” eller “Jeg er ikke perfekt, og det er ok”.
Men sandheden er, at du ER perfekt. Hvorfor har vi haft så travlt med at sige, at vi ikke er perfekte i en tro om, at vi ikke skal være perfekte? Det er rigtigt nok, at vi ikke skal gøre ALT til perfektion, at det er helt i orden at fejle. Men at sige at “jeg er ikke perfekt” er tale nedsættende til sig selv. For vi mennesker er, som vi er, og vi er som vi skal være. Med alle de fantastiske egenskaber, fejl og succeser vi nu rummer.

Jeg tror, det er på tide, at vi kigger på ordet perfekt. Perfekt kan betyde fuldkommen eller helstøbt. Og er det ikke det, vi er?
Fuldkommen med hele paletten! Nyd dit perfekt dig❤️

Når du danser hos mig, handler det om at være sig selv, hudløst ærligt, og bare danse energi og glæde frem. For det jeg kan hjælpe dig med, er nemlig at motivere dig til bevægelse og dans, som nærer krop og sjæl.

Jeg starter flere Groove og Gotved hold til august – vil du gerne have besked, når datoer er på plads? Så send mig en mail på kj@karinajuul.dk, så kommer du på nyhedslisten!
Du kan komme med til en skøn formiddag d.24. maj og få en smagsprøve på de nye hold; se mere her: https://www.facebook.com/events/433208640578797/?notif_t=event_calendar_create&notif_id=1556276694231092