Så gik første uge…. Første uge som selvstændig!! Det var en vild optakt – der endte med 110% træthedskollaps i weekenden. Men det var det hele værd! Skatteregler, nyt bookingsystem og regnskabssystem, opdatering af hjemmeside, forberedelse til hold og kurser, information ud til kunder, klargøring af klinik, diverse huskelister, gule/grønne/røde post-its, samtaler og møder med bank, revisor og eventuelle samarbejdspartnere… WOW! Så mange ting at forholde sig til.

Torsdag d.4. april havde jeg første åbningsdag i klinikken med søde, taknemmelige kunder på briksen, og jeg glæder mig kun til at hjælpe endnu flere mennesker, der har brug for mere ro, afspænding og massage af ømme muskler.

Fredag d.5. april havde jeg og 10 andre skønne mennesker et viiiildt danseevent fra kl. 17-21 (dog med pause i mellem), her gav vi den gas på dansegulvet med Gotvedbevægelse, Kreativ træning og Groove Dance! Kroppen kunne bestemt mærkes dagen efter; på den gode måde:-). En aften fuld af glæde, energi, smil, taknemmelighed, forståelse, entusiasme og fællesskab. Mit arbejde giver så meget mening!

Mit råd til jer; lad ingen fortælle dig, at du ikke kan. Lad ingen fortælle dig, hvad DIN vej er. Lad ingen fortælle dig, at du er for meget, for krævende eller for drømmende. For ved du hvad? Du KAN godt. Kun DU ved, hvad din vej er. Du MÅ GODT være for meget, for krævende og for drømmende. For du er dig, og du skal være HELE DIT dig. Det er sådan, vi lever i alignment med os selv. Her vi føler os hjemme, her hvor det giver mening. For mange af os lader os bremse (læs: Been there, done that…) af uheldige og ikke særlig konstruktive overbevisninger om os selv, og mange af os har brug for frigørelse af disse overbevisninger og vaner. For dybt inderst inde ved vi jo godt, hvad der er bedst for os selv. Hvad enten det drejer sig om det nye job, den nye partner eller den nye sofa. Anything!

Så ud og lys med dit indre lys, ud og vær for meget og husk; at hvis andre kan, kan du også. God rejse!