Jeg er en helt almindelig kvinde, fra en helt almindelig familie, fra et helt almindeligt hjem, med en helt almindelig barndom og opvækst på Bornholm. Har boet både i Århus og København, rejst rundt i verden med en appetit på livet og bor nu i Roskilde med min familie.

Jeg har altid observeret mennesker en hel del, reflekteret og spekuleret, fornemmet energier og stemninger. Jeg har især været optaget af kroppens sprog; og forskellen på hvad kroppen siger, og hvad ordene siger. Der kan nemlig være stor forskel. Jeg har altid været optaget af det at hvile i sig selv og sin krop, fordi jeg ser så mange, der netop ikke hviler i sig selv. Din krop fortæller din historie, så hvad vil du gerne fortælle med din krop?

Dans og musik er for mig en vigtig del af det at leve. I dansens og musikkens tegn glemmer jeg alt omkring mig. Jeg bliver glad. Jeg føler mig lettere. Jeg kommer i dybere kontakt med mig selv. Og min kerne.

Jeg er Gotveduddannet bevægelsesunderviser, Groove facilitator, Life Mastery Master Coach og Mindfulness instruktør og har en BA i Dramaturgi med Dansevidenskab og Pædagogik som tilvalg.